Εγκληματολογικό Εργαστήρι, θεματική Ενότητα eΘέμις

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ | 12:00 – 12:30 | Αίθουσα 5 session location
Θεματική 2oυ FORUM Δικηγορικού Επαγγέλματος eΘέμις

  12:00-12:30: «​Τι μορφή εμπορικής εταιρείας να επιλέξεις - Χαρακτηριστικά και συγκριτικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των εμπορικών εταιρειών. Κριτήρια επιλογής»Θεμιστοκλής Π. Χατζηιωάννου*, Δικηγόρος - Ιδρυτής της Τράπεζας Νομικής Τεκμηρίωσης Inlaw.gr


Πρόγραμμα Θεματικής/ Παρουσίασης
 

✓ Γενικά για τις εμπορικές εταιρείες
✓ Ανώνυμη Εταιρεία
✓ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης
✓ Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
✓ Προσωπικές εταιρείες: Ομόρρυθμη, Ετερόρρυθμη και Αφανής εταιρεία
✓ Φορολογία εταιρειών και ασφαλιστικές εισφορές
✓ Τι πρέπει να προσέξεις πριν και αφού συνεταιριστείς
✓ Επιλογή εταιρικού τύπου.* Ο Θεμιστοκλής Π. Χατζηιωάννου είναι δικηγόρος και συγγραφέας νομικών βιβλίων εμπορικού δικαίου (Εμπορικές Εταιρείες, Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, Επιταγή, Συναλλαγματική). Έχει ιδρύσει και διευθύνει την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών inlaw.gr (www.inlaw.gr). Διευθύνει έξι διμηνιαία ηλεκτρονικά περιοδικά (Εμπορικού, Αστικού, Εργατικού, Ποινικού και Φορολογικού Δικαίου και Πολιτικής Δικονομίας) εκδόσεως inlaw.gr. Διδάσκει θέματα εταιρειών σε προγράμματα e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς.


ALL SESSIONSH Θεματική αυτή θα διεξαχθεί στην Αίθουσα 5 του Ζαππείου Μεγάρου. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και συμπληρωματική πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το congress@ethemis.gr.

Η Συμμετοχή στο FORUM συνολικά διαμορφώνεται ως εξής: 10 ευρώ για φοιτητές και ασκούμενους δικηγόρους, 20 ευρώ για δικηγόρους, δικαστές και λοιπούς συνέδρους. Τρόπος πληρωμής Μμε Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Λογαριασμού: 123/480078 – 86 | IBAN: GR44 0110 1230 0000 1234 8007 886. Δικαιούχος: «e-ΘΕΜΙΣ». Το όνομα σας απαιτείται να εμφανίζεται στην κατάθεση καθώς και η αιτιολογία «Συμμετοχή στο Forum 16-17 Ιουνίου». Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης / κωδικός συναλλαγής μέσω e-banking θα πρέπει να αποσταλεί προς επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στο email congress@ethemis.gr ή με φαξ στo 215.5500446. Ακυρωτικά: τυχόν ακύρωση της συμμετοχής μετά την 10η Ιουνίου συνεπάγεται τη μη επιστροφή του ποσού που έχει καταβληθεί. Προϋπόθεση για να θεωρεί ως έγκυρη η Δήλωση Συμμετοχής είναι η καταβολή του αντιτίμου εντός 7 ημερών από την υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής. Ταυτόχρονα παρακαλούμε για την διευκόλυνση της συμμετοχή σας στο FORUM συμπληρώστε την ακόλουθη ηλεκτρονικά φόρμα.


SUBSCRIPTION FORM